2018 | Dag 12. Menlyn

Zaterdag 03 februari 2018

Onze eerste nacht in Pretoria zit erop. Iedereen verschijnt uitgerust aan het ontbijt. Het is goed bevallen. Het ontbijt is prima Robert neemt weer de Engelse variant. Witte bonen in tomatensaus, scrambled eggs, bacon en een sausage.

Na het ontbijt vertrekken we op aanraden van Marlies naar de Vintage fair. Voor het eerst dit verlof gaat Tom rijden. Binnen no time gaat het al verkeerd. We zitten op de tolweg. Twintig rand armer en een omweg van een aantal kilometer later zitten we weer op de juiste route en komen we aan bij bergtuin. Ter info het fout rijden was niet alleen Tom zijn schuld?

Bij de Vintage fair worden we al opgewacht door Marlies en Cees. We wandelen wat rond en de mannen nemen al snel plaats op een terrasje. De dames kuieren nog wat rond voordat ze aansluiten bij de mannen. Even later komt Yonee met de kids (Alyssa en Lika) ook erbij. De twee meiden zijn super lief en Veerle mag dan ook gelijk mee met Alyssa visjes kijken.

Johan heeft nog een verrassing voor Marlies en Cees in de vorm van een videoboodschap van Dre Baijens een jeugdvriend van Cees.

Dan vertrekken we samen met Cees richting Menlyn, een supergroot super modern winkel centrum zoals we nog niet eerder hebben gezien. We starten bij het HardRock café. Even later in de Mall zijn alle merken aanwezig. Ook vinden we hier een Lindt winkel, hier moet uiteraard wat chocola worden gekocht. Even later stoppen we bij Plaka, een Grieks restaurant om iets te eten. Een soort van Griekse tapas word door Cees gekozen en is snel binnengewerkt.

Op de terugweg zetten we Cees thuis af en drinken nog iets samen alvorens we vertrekken naar de supermarkt om iet te eten te halen voor de braai vanavond.

Terug bij Threebees nemen we nog eerst een duik in het zwembad. Dan naar het buitenterras, tijd voor de braai. We hebben een lekker stukje vlees. Onze eerste BBQ van het verlof

Als afsluiter nog een potje pool!