Over Route 51

Robert | Jansen-Arts | Jeannette
Contact

Welkom op onze website Route 51. Wij, Robert (1966) en Jeannette (1967), beide van Nederlandse afkomst maar wonen nu alweer sinds 1998 in België. In 1992 getrouwd en gezegend met twee kids (1995 en 1998).

Al vanaf het moment dat we elkaar leerde kennen hebben we altijd gekampeerd, wat begon met een rondreis door Frankrijk met een klein puptentje, monde al snel uit in een grotere de Waard tent toen we kinderen kregen. Na een paar jaar werd de tent weer ingeruild voor een caravan, een Hobby 400KB. Met deze caravan hebben we jaren lang heerlijk gekampeerd van Belgie tot Kroatie, van Spanje tot Italie.

Frankrijk Argeles sur Mer De Waard Albatros
Spanje Empuriabrava Camping Laguna Hobby 400KB

Omdat de kinderen toen ze ouder werden toch vaker alleen op vakantie gingen was het tijd om onze droom te volgen en een mobilhome aan te schaffen. Al jaren was dat onze wens en hebben we model na model bekeken, wat voor ons nu de beste indeling zou zijn. Halverwege 2018 zijn we dan onze Hymer Exsis-I 588 tegen gekomen en hebben we de stap gezet om hem maar aan te schaffen.

Uiteraard zijn we superblij met deze aanschaf en willen we al onze reisavonturen bijhouden, vandaar dat deze website/blog is ontstaan.

 

De 51 van Route 51 staat voor alle landen van Europa volgens de website Europa-nu.nl. Wij hebben ons tot doel gesteld om samen, in onze mobilhome, al deze landen te bezoeken. Graag zouden we in ieder land een keer overnachten maar dat zal waarschijnlijk niet mogelijk zijn daar we verwachten dat je in bijvoorbeeld Vaticaanstad niet de mogelijk daartoe zal hebben.

We zijn ook met de aanschaf van onze mobilhome op nul gestart. Alle bezochten landen in het verleden met tent, caravan of vliegtuig tellen niet meer mee. Zoals al aangegeven willen we graag onze avonturen bijhouden en dat zal dan ook op deze website gebeuren. Daarnaast zullen er ook oudere verre reizen die we met onze vriendengroep 6Only hebben gemaakt op de site komen evenals onze eigen reizen naar verre oorden.

Mochten jullie tijdens het bezoek aan onze site iets kwijt willen aan ons aarzel niet om het contact formulier in te vullen. Als laatste wens ik jullie veel plezier op onze site en misschien treffen we elkaar ooit tijdens een reis op een of andere camperplaats.

Luxemburg Pommerloch Hymer Exsis-i 588