2020 | Zweden

Duitsland | Zweden | Denemarken | Nederland

Zondag 13 September .

Het heeft heel wat voeten in aarde gehad waar we dit jaar met de mobilhome heen zouden gaan. Als eerste was daar de planning dat we 4 weken richting Portugal en Spanje zouden gaan. De oom van Jeannette wordt begin oktober 80 jaar dus dat was een mooi doel. Helaas kwam toen Covid-19 om de hoek kijken, dus maar eens kijken naar andere doelen. Omdat Robert met zijn werk zat zouden we dan maar drie weken kunnen gaan en dan in Augustus, misschien is Noorwegen wel een optie.

Helaas het werk en Corana besliste anders. Een nieuwe opdracht voor Robert dus geen verlof in Augustus. Daarnaast mochten we ook niet meer naar Noorwegen dus misschien wel helemaal geen groot verlof. Uiteindelijk kreeg Robert bij zijn nieuwe opdracht alsnog drie weken verlof, nu van 12 september tot 5 oktober, tijd voor nieuwe plannen. In deze onzekere tijden zagen we een optie om richting Oostenrijk en Italië te gaan. Even later werd ook Zwitserland en Liechtenstein weer een mogelijkheid.

Tot 13 September, de dag voor vertrek, het ons duidelijk werd dat de Corona cijfers in Oostenrijk weer omhoog schoten. Het hele plan werd weer om gegooid en besloten we dan maar richting Zweden te gaan. Zo gezegd zo gedaan, we gaan op zoek naar de rendieren, elanden en het noorderlicht.