2020 | Dag 18. Toppark ‘t Hulsbeek

Donderdag 1 oktober 2020.

In de ochtend is het wat behelpen, je merkt nu pas hoevaak je de kraan gebruikt. Het is steeds even een bak vullen met water uit de vers water bak, nu maar hopen dat ze het straks bij de dealer kunnen maken. Rond half 10 verlaten we de camping, uiteraard word eerst het vuil water geloosd en het chemisch toilet geleegd. Op naar onze tweede Hymer dealer deze vakantie. We rijden heerlijk binnendoor en rond 12:00 uur rijden we de parking op van Fassbender Caravaning in Oldenburg. Robert gaat naar binnen en krijgt te horen dat er zo iemand komt kijken.

Binnen een kwartier staat er inderdaad iemand bij ons, hij gaat mee de mobilhome in en bevestigd wat we al dachten, een kapotte waterpomp. Hij geeft aan dat ze het wel kunnen maken maar dat het zeker twee uurtjes zal duren. Geen probleem voor ons, we hebben vakantie. We geven onze campersleutel af, tekenen wat formulier en lopen wat rond in de showroom. Er staan heel mooie exemplaren opgesteld. We zij toch wel onder de indruk van de nieuwe Hymer B-ML780 die tentoon gesteld staat.

Het is net 13:00 uur geweest of we worden al geroepen dat onze mobilhome klaar is. De waterpomp is vervangen en de kosten zijn 85 euro. We rekenen af en gaan verder richting Nederland met als bestemming Toppark ‘t Hulsbeek. Onderweg krijgen we toch wel trek, we hebben tenslotte nog niks gegeten. We zetten ons zinnen op een McDonald lunch. Echter bij de eerste die we tegen komen is bijna niet te parkeren, daarbij staat er een rij tot buiten wat ons al snel doet besluiten maar verder te rijden. Jammer genoeg zien we het eerste uur geen Mac meer en als we even later uit een file komen stoppen we dan maar bij een Burger King. We bestellen wat te eten om mee te nemen, maar helaas hebben ze geen milkshake waar Jeannette zo’n zin in had. Tijdens het rijden eten we ons bestelde eten op, het is proppen maar zelfs dan nog krijgen we het niet op.

Niet veel later arriveren we in Oldenzaal bij Toppark ‘t Hulsbeek. We moeten een kaart kopen aan een automaat en daarmee kunnen we binnen. Het is niet erg druk, zo’n vijf andere campers, dus we kunnen een plekje uitzoeken. De CP is prachtig aangelegd, niet zo in een rijtje maar mooi aangelegde ruime plaatsen op verharde plekken. Precies zoals wij graag een camperplaats zien. We sluiten de stroom aan, ook die kun je met de kaart activeren, en gaan dan op verkenning. We maken een heerlijke wandeling rond de naastgelegen plas Het Hulsbeek, het is heerlijk rustig dus onze Stella kan heerlijk loslopen en zwemmen. Eenmaal terug bij de camper worden we nog gebeld door ons nichtje en haar vriend. Ze hebben goed nieuws te melden want ze verwachten volgend jaar hun eerste kleine. Na dit super bericht eten we nog iets, vullen het Passenger Location Form in wat nodig is als je langer dan 48 uur buiten België geweest bent en gaan dan slapen. Onze laatste nacht van deze vakantie. Morgen nog even bij de moeder van Robert langs en dan naar huis.