2022 | Dag 15. Terug naar huis.

Donderdag 29 september 2022.

Eerder deze week hadden we van DFDS al een bericht gekregen dat de afvaart van onze ferry was verzet. In plaats van 08:30 is het nu 09:10 geworden. Omdat het op de heenweg nogal druk was en we maar net op tijd aan boord waren willen we nu ook wel vroeg vertrekken.

Het is kwart voor zeven als de wekker gaat. Snel even tanden poetsen, wassen en de hondjes uitlaten en hup op naar de boot. Om Engeland uit te komen gaat het toch wel een stuk sneller. Als we inchecken krijgen we zelfs te horen dat we met een boot eerder meekunnen, die van 10 over half 8.

Dus ook nu weer als een van de laatste aan boord, en als we dan net aan onze full English breakfast zitten vertrekt de boot al. Na een rustig overtocht zijn we anderhalf uur later weer op het vaste land. We stoppen nog even in Bray-Dunes om te servicen en willen dan richting Nederlands Zeeland.

Helaas voelt Jeannette zich niet helemaal lekker en besluiten we dan maar om terug te gaan richting huis. Het is tegen 15:00 uur als we thuis de oprit op rijden.