2022 | Dag 14. St Margaret’s at Cliffe

Woensdag 28 september 2022.

Na een heerlijke rustige nacht worden we stilaan wakker op het veld achter bij The Flying Horse. Al snel zien we de twee Nederlandse campers die er ook stonden vannacht vertrekken. Zij moeten vandaag de boot hebben na drie weken in Ierland te zijn geweest.

Het zonnetje schijnt al heerlijk en na een facetime met onze kleinzoon Líon, lees zoon want Líon is pas een paar weken oud, en een ontbijtje zijn we klaar om verder te trekken. Als eerste vandaag richting Willesborough waar een Tesco extra is boodschappen te doen.

We slaan van alle lekkere dingen die we de laatste tijd hebben gekocht in Engeland wat in en gaan dan verder richting de kust bij Dover. Morgenvroeg hebben we weer de ferry naar Calais dus willen we alvast een beetje in de buurt zijn.

Jeannette heeft een leuke CP gevonden iets ten noord oosten van Dover waar we boven op de cliffs staan met uitzicht op de franse kust. We rijden eerst door Dover passeren de terminal waar we morgen moeten zijn en parkeren een klein half uur later op de parking bij St Margaret’s at Cliffe.

Vanaf hier hebben we inderdaad een prima uitzicht, het is een komen en gaan van ferry’s en grote zeeschepen. Als we eenmaal goed staan onderaan het monument van de Dover Patrol is het tijd voor een wandeling. We besluiten maar weer wat geocaches te gaan zoeken.

Ruim twee uur, vijf kilometer en een aantal geocaches later zijn we weer bij de mobilhome. het is al wat rustiger op de parking als er plots een zwitserse camper pal langs ons komt staan. Robert vind het maar niks en gaat eens polshoogte nemen.

Gelukkig geven ze aan dat ze maar even blijven omdat ze volgens hun app hier niet mogen overnachten. Prima voor ons en inderdaad na een uurtje vertrekken ze weer. Wij blijven heerlijk staan. Wat later komt er nog een Duits camperbusje die wel de nodige afstand bewaard. Buiten een vos die voor ons voorbij zien lopen en een luidruchtige Brit die gelijk vertrekt als Robert met de hondjes naar buiten gaat is het verder erg rustig.

Een prima plek voor vannacht.