2022 | Voorbereidingen voorjaar

We zitten alweer halverwege februari en onze mobilhome is nog niet van de plek geweest. Niet dat we stil thuis hebben gezeten, integendeel. In januari zijn we zijn we naar Dienten in Oostenrijk geweest met 6 Only om te gaan skiën. Een heerlijke week in een appartement en prima ski condities.

Daarnaast zijn we begin februari nog een weekend naar Engeland geweest voor een verjaardagsfeestje. Ook hier weer een geslaagde trip maar helaas de camper staat voor ons al veel te lang stil.

Wel zijn we al druk bezig met plannen van de voorjaarsvakantie. De planning is dat we vanaf half mei tot half juni voor 4 weken richting de west balkan vertrekken. Ons doel is om de vooral veel landen van het voormalig Joegoslavie aan te doen tot aan Albanie. We hebben echt nog geen idee of dat te doen is in 4 weken maar we gaan het meemaken.

Op dit moment is het vooral veel opzoeken en youtube kijken naar plekken die we de moeite waard vinden om te bezoeken. Uiteraard staan we open voor tips van iedereen die mooie plaatsen, camperplekken enz.. weten. Laat maar iets weten.

Natuurlijk gaan we voor die tijd ook nog wel op pad. Zo als het er nu voor staat gaan we het eerste weekend van maart richting de Eifel. In April willen de mannen met de kinderen weer eens een weekend naar de koers. Deze keer staat de Ronde van Vlaanderen op het programma.

Maar zoals altijd kan dit nog altijd wijzigen. Meestal weten we pas kort van te voren of weer een weekend op pad gaan. Vaak ook ingegeven door het voorspelde weer.