2019 | Back to the old days

Woensdag 29 mei 2019.

Morgen is het Hemelvaart,  en omdat we hebben beide vrij tot en met Pinksteren gaan we uiteraard een 10 tal dagen weg met onze mobilhome. We hebben lang gewacht met beslissen waar we heen zouden gaan omdat we zeker wilde weten dat we richting het mooie weer zouden vertrekken. Zoals het er nu uitziet gaan we een herhaling doen van een vakantie die we begin jaren ’90 hebben gedaan met een klein tentje. 

Toen de tijd zijn we vertrokken voor een week naar Camping Les Marsouins in Argelès-sur-Mer waar we met vrienden verbleven. De tweede week zijn we dan door de Pyreneeën getrokken richting Biarritz en vandaar weer richting noorden naar Belgie.

Omdat we op deze route ook dicht in de buurt komen van Camping Laguna in Empuriabrava, waar we jaren met de kinderen en de caravan zijn geweest, is het ook de bedoeling dat we daar ook langs gaan. Uiteraard is alles onder voorbehoud wat we willen ons van te voren niets opdringen. 

We gaan ons laten leiden door het weer en wat we gaan tegen komen. Uiteraard zullen we verslag doen op deze website en via Instagram.