Dag 03 | Bruiloft Arjan & Anouk

Vrijdag 19 mei.

Na het vaste ochtend ritueel waar we de bruidegom al zagen lopen is het omstreeks half elf tijd om te vertrekken naar de Brabantse Hoeve waar vandaag de ceremonie en het feest van Arjan & Anouk zal plaatsvinden.

We stoppen eerst nog even bij het feest café van Dennis en Sarissa om samen met elkaar die kant op te wandelen. Als we aankomen is er al behoorlijk wat volk aanwezig. We nemen plaats op het terras en buurten gezellig wat met familie en vrienden tot we worden uitgenodigd om plaats te nemen onder de prieel in de tuin van de Brabantse Hoeve.

Het weer hebben we vandaag in ieder geval ook mee, het zonnetje schijn tegen en het is best warm daar achter in de tuin. Na een mooie ceremonie begint het feest eigenlijk al. In de tuin is het super gezellig met de aanwezige genodigden.

Als om 15:00 uur de bier proeverij begint begeeft Robert zich uiteraard naar de bar om nog wat biertjes te proeven en in te checken in zijn Untappd app. Een aantal pintjes later opent de BBQ. Er is van alles voorzien en voor sommige ook een aangename aanvulling na die verschillende biertjes.

Zodra iedereen genoeg gegeten heeft verplaatsen we ons naar binnen waar het avond feest losbarst. Als iets na tienen het bruidspaar de zaal verlaat is het voor ons ook tijd om terug te vertrekken naar de mobilhome. Morgen gaan we op pad richting Spanje.