2019 | Dag 16. Back Home

Maandag 09 september 2019

Geen wekker deze ochtend. Toch is iedereen op tijd wakker. Wat gaan we doen vandaag? Onze vlucht vertrekt pas om 17:45.

Dan eerst maar iets te eten halen. Johan, Robert en Veerle gaan naar de supermarkt om wat broodjes te halen. Gwennie en Jeannette verkennen het huis verder en Tom kijkt wat tv. Na het ontbijt maken we de yahtzee marathon af die we gisteravond zijn beginnen. Wat wel opvalt is dat weer diegene met het meest gekrabbel op zijn scorebord de hoogste score haalt. Was dat dus eerder Johan, nu is het Tom.

Ondertussen is ook onze Chinese vriend, diegene die geen Engels kan binnen gekomen. Hij blijkt dus ook de schoonmaker te zijn. Iets wat hij dus ook niet kan, gezien de staat van de kamers bij aankomst. Vreemd is wel dat we verder niemand meer hebben gezien van het huis. Rond half 12 trekken we dan ook zonder iets van uitchecken de deur achter ons dicht. Op richting airport.

Op het vliegveld kunnen we de koffers nog niet kwijt bij de drop off dus drinken we iets en volgen we Schotland-België en Estland-Nederland via internet. Na de wedstrijden brengen we de koffers weg en gaan door de douane. We eten nog iets, kopen nog wat souveniertje gaan dan richting de gate. We zijn mooi op tijd en om iets voor 18:00 stijgen we op voor een vlucht van 8,5 uur richting Amsterdam