2020 | Op visite bij Suus

Donderdag 16 Januari 2020

Rondom 16:00 als de mannen klaar zijn met het installeren van de veiligheids camera’s is het tijd om te vertrekken richting Apeldoorn. Jeannette heeft morgen afgesproken met Susan en we willen van de gelegenheid gebruik maken om dan gelijk maar even met de mobilhome erop  uit te trekken. We hebben gekozen voor Kampeerhoeve Bussloo te Wilp. We hebben van te voren gereserveerd voor twee nachten, iets wat we normaal gesproken nooit doen maar ok, het is voor Jeannette morgen maar een 7 km fietsen. We lezen goede recensies over de kampeerhoeve dus vooruit dan maar.

Helaas is het druk onderweg, op de rondweg bij Eindhoven staan we al stil, ook verderop op de A50 tussen Eindhoven en Oss is het geregeld aanschuiven. We zijn al bang dat we het niet gaan redden om voor 19:00 zoals afgesproken in Wilp te geraken. Gelukkig kunnen we na Oss weer gewoon doorrijden en komen we om 2 minuten voor zeven aan op de CP.

We worden hartelijk ontvangen, en krijgen een rondleiding over de CP. Alles ziet er prima uit en zodra we gesetteld zijn is het tijd om met Stella nog een rondje te gaan wandelen.  Daarna is het tijd om iets te eten. We hebben spagetti meegenomen van huis en dat smaakt prima. Na de afwas is het tijd om een spelletje te doen en te kijken of ons nieuwe abonnemenet van Canal digitaal weer werkt. Helaas voor ons zijn wel de batterijen van de afstandbediening leeg maar gelukkig weet Jeannette via de knoppen achterop toch nog de zenders te vinden.

Het is alweer half twaalf als we gaan slapen.

Vrijdag 17 Januari 2020

Na  heerlijke rustige nacht staan we rond 08:30 uur op. Als Robert Stella gaat uitlaten zien we de Camperplaats voor het eerst in het licht. We zijn samen met nog een belgische mobilhome de enige op de CP. Ook de camping is helemaal verlaten. Omdat we hebben gelezen dat je in de buurt verse eitjes kan kopen, worden  snel de fietsen uit de garage gehaald en gaat Robert op pad om ze te halen. Jeannette pakt een douche en als we beiden weer terug zijn kunnen we aanvallen aan het ontbijt.

Zoals al eerder vermeld gaat Jeannette vandaag op visite bij Susan, een jeugd vriendin waarmee ze toch elk jaar zo’n twee keer afspreekt om op visite te gaan. Omdat dat waarschijnlijk de hele dag zal duren gaat Robert vandaag op stap met Stella richting recreatieplas Bussloo.

Het is tegen elf uur als Jeannette op de fiets richting Suus vertrekt, het eerste stuk wandelen Robert en Stella mee, bij de plas aangekomen scheiden onze wegen. De een richting Klarenbeek en de andere rondom de plas. Helaas is Jeannette vergeten de e-bike op te laden waardoor ze na een aantal kilometer zonder batterij verder moet, ook het hele stuk terug zal dus gewoon fietsen worden.

Robert en Stella lopen zo’n 10 km rond de plas van Bussloo en zodra ze terug zijn gaat Robert nog even boodschappen doen op de fiets in Twello, een leuk dorpje waar toevallig vandaag ook markt is.

Tegen de avond als Jeannette ook weer terug is bij de camperplaats willen we eigenlijk gaan eten bij Hof van Bussloo, echter als we willen reserveren blijkt er geen plaats meer. Dan maar even verder zoeken en uiteindelijk komen we terecht bij het Grieks restaurant Mykonos in Twello. Dus samen op de fiets richting Twello. Eenmaal weer terug bij de kampeerhoeve lopen we nog een rondje met Stella en na een spelletje gaan we moe maar voldaan naar bed.

Zaterdag 18 januari 2020

Omdat we vanavond al iets thuis hebben afgesproken moeten we vandaag weer richting België. Na het ontbijt en een wandeling met Stella legen we de wc, pakken we alles in en vertrekken richting huis. Omdat Jeannette toch al achter het stuur zat om de spullen te legen blijft ze lekker achter het stuur zitten. Onderweg naar huis tanken we nog even de mobilhome met diesel en gas. Tegen een uur of 14:00 zijn we thuis. Het was weer een geslaagd weekend.