2021 | Dag 08. Door naar Blankenberge

Woensdag 19 mei 2021.

Het heeft de hele nacht geregend, althans zo leek het, telkens als we wakker waren hoorden we de druppels op het dak van de camper tikken. Als Robert dan rond acht uur er toch uitgaat om met Stella naar buiten te gaan is het eigenlijk nagenoeg droog. Even later als ons hondje eten heeft gehad en Robert naar de bakker gaat is de regen toch voor even vertrokken.

We ontbijten met een lekkere bak koffie, een koffiekoek en een stukje stokbrood, Niet veel daarna is het tijd om op te ruimen. Ondanks dat camperpark Westende een prima cp is hebben we toch besloten door te rijden richting Blankenberge.We willen deze week nog even langs bij Zizo campertechniek in Dordrecht dus hoe dichter we daarbij zijn des te minder lang hoeven we in Nederland te verblijven. Ook al hebben we 48 uur voordat we bij terugkomst in quarantaine moeten willen we de tijd toch beperken.

Als we om half twaalf bij camperpark Blankenberge aankomen is er nog plaats genoeg. Het weer speelt hier waarschijnlijk ook een rol in want het regent behoorlijk. We kiezen een leuke plek uit en wachten toch maar even in de mobilhome tot het droger wordt. Dan is het tijd om bij de naastgelegen Delhaize boodschappen te doen. Niet veel daarna als alles is ingeladen wordt het tijd om richting het strand te gaan.

Vanaf de cp is het maar een paar honderd meter en we lopen op het strand. Stella is in haar element we laten haar even lekker zwemmen en gaan dan richting boulevard. Het zonnetje komt zelfs nog even door en we genieten op een terras. Aan het eind van de middag wandelen we terug naar de camperplaats tijd om het eten klaar te maken.

Na nog een spelletje is de dag alweer om. Ze voorspellen morgen goed weer aan de kust dus we blijven nog een dag.