2021 | Dag 09. Een rustige dag aan de zee

Donderdag 20 mei 2021.

Als we wakker worden schijnt de zon al heerlijk. We besluiten dus ook maar om het ontbijt buiten te doen. Lekker op ons gemak komen we de ochtend door. Helaas komt dan ook de bewolking opzetten en wordt het frisjes. Dat hadden we niet afgesproken toch?

Dan maar de stoelen en tafel naar binnen. Wat warmere kleren aan en dan maar richting de het strand. Onderweg pakken we eerst nog een geocache mee, laten we Stella weer even uitrazen in de zee en wandelen dan richting de boulevard. Het is er best frisjes en we zoeken dan ook maar snel naar een terras waar we uit de wind kunnen zitten en iets eten.

Bij The New Bristol bestellen we wat te drinken en te eten. Jeannette een plat du jour, met tongrolletjes en Robert gaat voor de mosselen. Het smaakt prima en na een uurtje lopen we verder naar het eind van de boulevard. We stoppen nog even bij Bistro-Resto Paravang om iets te drinken en wandelen dan rustig terug naar de camperplaats.

We besluiten de rest van de dag lekker rustig aan te doen. We halen bij de supermarkt nog twee pizza’s voor op de skottelbraai deze avond en vermaken ons met wat lezen en een spelletje. Helaas is de dag toch niet zo mooi geworden als verwacht. Alhoewel, de ochtend was prima.