2021 | Dag 10. Op bezoek bij Zizo

Vrijdag 21 mei 2021.

Vandaag op tijd eruit, we vertrekken uit Blankenberge en willen even op bezoek bij Zizo campertechniek in Dordrecht om een afspraak te maken voor zonnepanelen en wat andere zaken die aan de mobilhome moeten gebeuren. Robert is er als eerste uit om eerst met Stella een rondje te doen en daarna naar de winkel voor brood. Jeannette moet de haren nog wassen dus neemt eerst nog een douche.

Het is tegen half 10 als we camperpark Blankenberge afrijden richting noorden. We besluiten via de Liefkenshoektunnel te rijden en de tol van €4,95 voor lief te nemen. Dat is in ieder geval beter dan aanschuiven op de ring bij Antwerpen. Rond de middag arriveren we dan in Dordrecht.

We krijgen zoals altijd een terdege uitleg en er wordt even gekeken wat de mogelijkheden zijn. De mobilhome wordt binnen gereden om wat zaken na te kijken en na het alvast maken van een afspraak voor het plaatsen van de zonnepanelen vertrekken we weer. Op richting België weer. Om toch nog wat te kunnen zien pakken we de route door Zeeland, das tenslotte leuker dan alleen maar snelweg.

Langs het Brielse meer stoppen we even bij een frituur om een frietje te pakken, we hebben ondertussen al wel honger gekregen. Als Stella moet plassen wordt de uitbaatster kwaad en geeft duidelijk aan dat dat niet de bedoeling is, alsof die hond daar iets van begrijpt. Als het nu pal voor de deur was konden we het nog begrijpen, maar het was toch nog wel 20 meter verder op een grasveldje.

De friet eten we op in de camper, het waait als een dolle vandaag dus zitten we lekker beschut. Niet veel later gaan we weer verder. Omdat het al wat later op de middag is, besluiten we eens te gaan kijken op camperplaats jachthaven Middelharnis. We zijn daar in 2018 al eens eerder geweest en dat was ons goed bevallen.

Gelukkig zijn er nog een viertal plekken vrij, dus kunnen we gerust zijn als we een andere camperaar voor ons de cp op zien rijden. Als we parkeren horen we dan een behoorlijke klap, de camperaar voor ons is achteruit tegen de mobilhome achter hem geknald.

Wijzelf gaan dan maar even op stap richting het centrum, we kopen wat lekkers en gaan dan terug naar de camperplaats. De avond wordt gevuld met wat filmpjes kijken van De Mazzel en de Uitjes op Youtube.