2021 | Dag 11. City Camping Antwerpen

Zaterdag 22 mei 2021.

Het was een rumoerige nacht, als eerste worden we om half 4 wakker doordat men vuurwerk aan het afsteken was. Verder heeft het de hele tijd flink gewaaid en geregend. Het is al tien uur geweest als het eindelijk droger wordt.

Rond de middag vertrekken we dan richting Antwerpen, Tom en Veerle zitten dit weekend daar op een boot en we gaan ze dus opzoeken, Via Campercontact hebben we een mooie camping gevonden op linkeroever dus dat is ons doel voor vandaag en morgen.

De bedoeling is dat we lekker binnendoor rijden door Zeeland omdat we toch pas om 16:00 uur kunnen inchecken. Via de Zeelandbrug en de toltunnel naar Terneuzen rijden we via Hulst naar Antwerpen waar we alsnog een uur te vroeg arriveren. Gelukkig voor ons is er al iemand op de receptie en kunnen we toch binnen.

Als we ons hebben geïnstalleerd blijkt City Camping Antwerp toch wel erg leuke city camping, is het tijd om richting het centrum te gaan. Tom een Veerle hebben al aangegeven dat ze richting de voetgangers tunnel komen dus gaan we die kant op. Als de door de tunnel aan de andere kant zijn stoppen we bij het eerste de beste terras om wat te drinken en bij te kletsen.

Na twee drankjes gaan we verder, we lopen richting de grote markt en zien donkere wolken aankomen. We besluiten snel iets te zoeken voor het eten zodat we warm en droog kunnen zitten. Op het terras van La Torre vinden we nog een goed plekje en bestellen daar ons eten.

Tegen de tijd dat het droog is vertrekken we verder richting de grote markt. Bij cafe Den Engel vinden we nog een tafeltje en bestellen we nog iets te drinken. Om tien uur wanneer de terrassen moeten sluiten nemen we afscheid van Tom en Veerle en wandelen we door de voetgangers tunnel terug naar de CP.

Helaas stapt onze Stella in iets scherps op de terugweg en haalt heel haar poot open. Morgen even kijken hoe het gaat.