2022 | Dag 08. Lake Shkodra Resort

Vrijdag 27 mei 2022.

We blijven nog een dagje op Lake Shkodra Resort. De afgelopen dagen hebben we genoeg gereden. Robert gaat als we wakker zijn een brood halen bij het restaurant en na het ontbijt word voor het eerst deze vakantie de was gedaan.

Als de was te drogen hangt is het tijd om met Stella en Geeske naar het strand te gaan.We laten ze heerlijk te keer gaan in het water en moe maar voldaan gaan ze dan mee naar het terras bij het restaurant. We drinken een biertje en facetimen met het thuisfront.

In de middag als Jeannette een middag dutje doet kan Robert de website bijwerken. Wel apart is trouwens dat er op het hele kamp maar drie Belgen staan, en dat deze dus alle drie naast elkaar staan. Twee koppels met kinderen die beiden afzonderlijk van elkaar voor langere tijd rondtrekken. De ene met een vouwwagen de ander met een caravan.

Het valt trouwens op dat we veel koppels tegenkomen die voor langere tijd met de kinderen op pad zijn. De overige zijn meestal gepensioneerden. Mensen van onze leeftijd die voor kortere tijd op pad zijn zien we hier zelden.

Tegen de avond als we nog heerlijk van het weer aan het genieten zijn steken we de BBQ aan, Na het eten wordt er nog een spelletje Phase10 gespeeld en dan zit de dag er weer op. Morgen trekken we verder.