2022 | Dag 10. Kamping Pa Emer

Zondag 29 mei 2022.

Met op de achtergrond het geruis van de zee worden we wakker. De zee is iets ruiger dan gister en er is ook meer bewolking. Voor ons niet zo erg want dan is het ook niet meer zo warm als gister. Gelukkig wel nog warm genoeg zodat we heerlijk een ochtend duik kunnen doen met de hondjes.

Als we wat zijn afgekoeld in het water en het ontbijt is binnen wandelen we even naar het dorpje waar een supermarktje zou moeten zijn. Eenmaal buiten de camping zien we zeer luxe hotels afgewisseld met krotten en plekken waar gewoon veel afval word gedumpt.

De Albanezen zelf zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam maar ze zouden toch iets netter op hun land moeten zijn. Bij de supermarkt aangekomen mogen tot onze verbazing de hondjes gewoon mee naar binnen. We kopen vooral water en andere dranken betalen met euro’s en wandelen dan terug naar de mobilhome.

Tijd om af te koelen, we nemen weer een duik in de zee en genieten voor de mobilhome van de omgeving. Af en toe het water in en de rest gewoon rusten. Tegen de avond wandelen we weer naar het eiland. We bestellen weer wat te eten en houden nog even een foto sessie met Stella en Geeske.

Daarna is het tijd om bij de camper te genieten van weer een mooie zonsondergang. Morgen verlaten we Albanië weer.