2022 | Dag 25. Damüls

Maandag 13 juni 2022.

Na een heerlijke rustige nacht worden we wakken bij Adrie. Iets verderop zijn ze al bezig met de parking te egaliseren. Vannacht is het wel begonnen te regenen en dat doet het nog steeds. Af en toe droog, een zonnetje en dan weer regen. Vandaag is het motto, rustig aan, gisteren toch wel veel gereden dus dat doen we vandaag niet. Rond 10:00 uur zijn we klaar om te vertrekken.

We willen richting Liechtenstein maar hebben daarvoor nog een leuke camperplek gezien in Damüls. Net na de middag komen we daar aan. Als Google ons weer een weg omhoog stuurt kijken we elkaar toch wel even aan, het zal toch niet?? Gelukkig is het een prima verharde weg. Wel smal maar prima te doen. Eenmaal boven bij Bauernhof Artur Bischof zien we nog een andere camper staan. We parkeren en maken even kennis met de vriendelijk eigenaar.

Eenmaal geinstalleerd is het tijd om wat rond te kijken. Helaas voor ons in het momenteel nog wat bewolkt waardoor we niet het mooiste uitzicht hebben waarop we hadden gehoopt. Gelukkig klaart het in de middag op waardoor we alsnog kunnen genieten.

Als het weer wat beter is geworden trekken we er met de hondjes op uit. We wandelen een stuk de berg op richting een restaurant. Het blijkt al snel dat het een hele klim is. Robert die de laatste dagen toch al niet zo heel lekker is vind het dan ook al genoeg voordat we boven zijn. Na een adempauze lopen we dan ook terug naar de CP.

Moe maar voldaan ploffen we neer voor de mobilhome. Er is nog een camper bij gekomen en we maken nog even gezellig kennis met de Nederlandse eigenaren. Na het avondeten spelen we nog een spelletje en dan is het tijd om te gaan slapen.