2023 | Op pad met de Kelsey

Zaterdag 22 juli 2023.

Zoals al in een eerdere blog aangekondigd hebben we nu sinds deze week ook een campervan en wel een Westfalia Kelsey op basis van een Ford Transit Custom. Afgelopen woensdag hebben we hem opgehaald en vandaag gaan we hem de eerste keer uit testen.

Vanavond hebben we een etentje bij vrienden in de buurt van Apeldoorn en dus de ideale gelegenheid om met onze nieuwe aanwinst te gaan. We hebben gekozen voor een camperplek in Klarenbeek, SVR- camping de Grote Leigraaf.

Het is iets na twee uur als we ‘s middags thuis vertrekken. De route gaat eerst langs Mill waar we eerst een taartje gaan eten voor de verjaardag van ons neefje. Daarna rijden we verder richting Apeldoorn waar we iets na vijf uur aankomen op de Grote Leigraaf.

We parkeren op een van de vrije plekken en komen erachter dat op deze plek de stroomkabel te kort is. Mooi want dat is gelijk een goede test voor de nieuwe lithium accu. We houden ons nog bezig met het verduisteren van de ramen zetten het pop-up bed omhoog en dan is het alweer tijd om te vertrekken.

We hebben om 18:00 afgesproken dus hup de fiets op en naar onze afspraak. Het is een supergezellige avond waar we ons prima vermaken met go0ed eten en een bijbehorend drankje. Het is dan ook al ruim 00:00 uur gepasseerd als we weer op onze fiets stappen richting de camper.

Zondag 23 juli 2023.

We hebben goed geslapen in onze nieuwe Kelsey. Het matras is misschien wat dun maar daar zal een topper wel verandering in brengen. Daarnaast zijn we uitermate tevreden van de buscamper. Het is inderdaad niet zo comfortabel als onze Hymer maar zeker met mooi weer is dit een prima aanwinst.

Voor het bezoeken van steden en zoals nu een weekend naar vrienden heeft dit toch ook zeker zijn voordelen. Ik weet zeker dat we nog vaak met onze buscamper op pad zullen gaan. Uiteraard als hij niet besproken is door een van de kinderen of is verhuurd.

Na het ontbijt en het inruimen is het tijd om terug te gaan naar Lommel. Vanmiddag ons vaste familie moment met de Formule 1. Op de terugweg doen we snel nog boodschappen zodat we vanmiddag na de race heerlijk met zijn alle aan de hamburgers kunnen. Het was zeer zeker een geslaagde test.