2019 | 60nly @Canada

Zaterdag 24 augustus 2019.

Morgen is het zover, dan gaan we weer op pad. Na onze zeer geslaagde reis naar Zuid-Afrika was het nu de beurt aan Johan en Gwennie om een reisbestemming uit te zoeken. Het is tenslotte hun 30ste huwelijksverjaardag die we gaan vieren! Na lang in spanning te hebben gezeten kwamen ze dan toch met het verlossende antwoord, wij willen graag naar West Canada.

Deze bestemming werd prima ontvangen bij de rest en al snel werd begonnen met het plannen van de route en exacte datum waarop we zouden vertrekken. Naast veel zoekwerk en het aanvragen van offertes en routes bij verschillende organisaties werd er ook advies gevraagd aan George Verpoorten die een paar jaar geleden nog in Canada was geweest.

Uiteindelijk na wat mindere ervaringen van steeds duurder wordende georganiseerde reizen hebben we dan maar beloten om zelf de hele reis te boeken. Uiteindelijk waren we dan ook nog een stuk goedkoper uit.
Onze huidige route is nu als volgt:
25 augustus 2019 – Vlucht Amsterdam – Calgary
26-28 augustus – Banff
28-29 augustus – Lake Louise
29-31 augustus – Jasper
31 augustus – 1 september – Clearwater
1-3 september – Gold Bridge
3-4 september – Whistler
4-6 september – Tofino
6-7 september – Victoria
7-9 september – Vancouver
9-10 september – Vlucht Vancouver – Amsterdam

Canada Map Reisroute 6Only

Zoals ook al bij onze reis naar Zuid Afrika zullen we ook nu weer een dagelijkse update met foto’s van deze reis plaatsen op Pindat.