2018 | Dag 18. Back Home

Vrijdag 09 februari 2018

Onze laatste dag is aangebroken. De laatste keer worden we wakker in Threebees guesthouse. Voorlopig de laatste keer lekker buiten op het terras ontbijten. Wat gaan we dat missen. Na het ontbijt is het tijd om onze koffers te pakken. We mogen een kamer houden om vlak voor het vertrek ons nog even op te frissen. Omdat de honeymoon suite van Tom en Veerle de grootste badkamer heeft worden alle spullen daarheen verplaatst.

Dan gaan we nog even naar Traders, een echte zwarte markt met allemaal “rommel”. Daar zijn we naar een half uurtje toch wel uitgekeken en gaan door naar Kollonade, een groot winkelcentrum. Daar nemen we op aanraden van Marlies plaats bij Ocean Basket. Een vis en sushi restaurant. Hier bestellen we twee sushi en twee vis platters. Een berichtje naar Cees is genoeg. Bestel voor mij maar een vis platter en een sparkling water, ik kom eraan, is het antwoord.

Gezamenlijk genieten we nog van de lunch en dan is het tijd om ons op te frissen bij het Guesthouse. Om half 5 zullen we door Master naar het vliegveld worden gebracht. Het zit er nu echt op! Opeens komt Marlies nog binnen. Ze heeft nog wat problemen met de laptop, die door Robert worden opgelost.

Iets voor half vijf horen we de motor van Cees aankomen bij de Guesthouse. Master zat nog vast in Johannesburg en ging het niet halen. Gevolg Cees brengt ons naar het vliegveld samen met een van zijn werknemers.

Alles komt goed en we zijn ruim op tijd voor onze vlucht met de A380 van Air France. De vlucht gaat voorspoedig en tegen 05:45 landen we in Parijs waar het behoorlijk heeft gesneeuwd. Das toch wel een hele omschakeling. Nu op naar onze laatste vlucht naar Amsterdam.