Dag 18 | Via de markt naar huis.

Zaterdag 3 juni.

Vandaag is het markt in Honfleur. Vier jaar geleden toen we hier ook waren hebben we die ook bezocht en dat was zo bevallen dat we dit jaar weer willen. Robert heeft al geregeld dat we vandaag iets later dan 12 uur mogen vertrekken dus wat houd ons tegen.

Zo rond 10 uur als Robert alweer een baguette heeft gehaald bij het bakkertje en de hondjes heeft uitgelaten gaan we op pad. Het is gelukkig nog niet al te druk en kunnen we rustig met de hondjes langs alle kraampjes wandelen.

Uiteraard gaan we niet met lege handen terug, we kopen zelfs een tas om alles in kwijt te kunnen. Is wat overdreven maar klinkt leuk toch. Gepakt met kaas, worst, oesters en kleding komen we aan bij de mobilhome. Alles inpakken en we vertrekken verder naar het noorden.

Ons doel vandaag is een camperplaats in Doornik, Robert is daar al eens geweest toen ze met de mannen naar Parijs-Roubaix zijn geweest. Maar zoals elke dag maken we ook nu weer een stop om de hondjes even te laten uitrazen. Deze keer heeft Jeannette een plek gevonden in Quevauvillers. Deze keer geen water maar een veldje bij een kerk.

Als we dan wat later in de buurt komen van Doornik staat ons hoofd eigenlijk op huis. Het is nog maar twee uurtjes rijden en we besluiten dan ook om maar door te rijden. Het is rond half 7 als we in Lommel de oprit oprijden verwelkomt door dochter, schoondochter en kleinzoon.

Zoals altijd hebben we weer een prachtige reis achter de rug, veel mooie dingen gezien en meegemaakt. Nu maar weer wachten op de volgende reis. Natuurlijk gaan we tussendoor nog wel een paar weekenden op pad.