2022 | Dag 17. Camp Adriatic

Zondag 05 juni 2022.

We hebben geboekt voor 3 nachten op Camp Adriatic. Vandaag hebben we dus een lekkere rustige dag. Voor ons doen slapen we dan ook uit. Het is al 08:00 geweest als we opstaan. Als de hondjes zijn uitgelaten gaat Robert naar de winkel om een stokbroodje en een Kroatisch koffiebroodje te halen.

Na het ontbijt is het tijd voor wat verkoeling. Het is een warme nacht geweest dus tijd om met Stella en Geeske richting het strand te wandelen en een frisse duik te nemen. Zoals overal in Kroatië is het hier ook een strand met allemaal keien. Onze waterschoenen die we gekocht hebben in Trpanj komen goed van pas.

Omdat de camping winkel al om 14:00 sluit besluiten we na het zwemmen om toch maar even wat boodschappen te doen. Met bijna alleen maar flessen drinken komen we weer buiten. Maar ja, met zulk weer moet je ook goed drinken toch?

Rond middag is het tijd om onze sub op te pompen, een werkje voor Robert als valt dat in deze hitte niet mee. Zodra de sub hard genoeg is opgepompt gaat Jeannette samen met Stella het water op. Het blijkt dat Stella dit prima doet. Ze blijft stil zitten en wil er niet meer van af.

Als we genoeg hebben van het sub’en wandelen we nog een rondje over de camping en eindigen we bij de strandbar. We drinken een biertje en genieten van het kijken naar mensen. De tijd vliegt voorbij en we besluiten terug te gaan om te gaan eten.

Onze Cadac Safari Chef 2 word boven gehaald en we grillen heerlijk wat kip en groenten. De temperatuur is nog prima buiten en we genieten van onze rustdag, een biertje en wijntje. Niet veel later zien we weer een mooie zonsondergang. Heerlijk zo’n rustdag, morgen nog een.